Porin Päivä 2023
Porissa to 21.9. - su 24.9.2023

Porin Päivän teema on "Keski-ikäinen kaupunkikeskusta". Vilkas ja vireä kaupunkikeskusta tarvitsee asumista, kulttuuria, taloutta ja liikennettä edistäviä ratkaisuja. Yksi varteenotettava piirre on kaupunkirakentamisen kerroksellisuus, jossa valitettavan helposti unohtuu vanhasta rakennusperinnöstä huolehtiminen ja riittävä korjausrakentaminen. Päivänvalon näkivät esimerkiksi kuluvana vuonna 50 vuotta täyttävä Satakunnan Museo, Porin kaupunginkirjasto ja työväenopisto, Teljäntori, Kävelykatu ja vaikkapa silloiset Centrumin ja Sokoksen tavaratalokokonaisuudet. Pori-Seura kannustaa kaikkia kaupunkilaisia, erityisesti keski-ikäisen kaupunkikeskustan asukkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yhteisöjä kehittelemään ohjelmaa Porin Päivään.

Porin Päivän ohjelma koostuu kenen tahansa järjestämästä ohjelmasta. Pori-Seura ry. pyrkii innostamaan kenet tahansa järjestämään omaaohjelmaa Porin Päivän aikaan. Järjestäjänä voi toimia yksityinen henkilö, yhdistys, yhteisö tai yritys. Ohjelman ei tarvitse olla sidoksissa vuoden teemaan, vaan se voi olla mitä tahansa pihakirppiksestä suunnistukseen tai makkaranpaistosta avoimiin oviin.

Lisää Porin Päivästä www.pori-seura.fi

Ilmoita ohjelmasi ohjelmakoosteeseen 10.9.2023 mennessä osoitteeseen: poriseura@gmail.com
Porin Päivän 2023 ohjelma
to 21.9. - su 24.9.2023
« Lauantain kaikki tapahtumat
Lauantai 23.9.2023
la 19:00 - 20:00
Soittokilpailu on tarkoitettu alle 30-vuotiaille kitaristeille ja kitaransoiton opiskelijoille - palkintona on 1.000 euron ”Jusu-stipendi”.

Ilmoittautumiset sähköpostilla 21.9.2023 klo 21:00 mennessä osoitteeseen jusun.muistojamit@gmail.com

Kilpailu on osa ”Jusun” Jukka Syrenius 23.9. illalla pidettävien Jusun muistojamien ohjelmaa. Kilpailun raadin parhaaksi arvioima kitaraesitys palkitaan 1.000 euron ”Jukka Syrenius-stipendillä”. Arviointiraati voi halutessaan osittaa stipendin useammalle kuin yhdelle soittajalle. Enintään 8 soittajaa voi osallistua. Ilmoittautumisesta pitää ilmetä: kilpailijan etu- ja sukunimi, syntymävuosi, kotipaikka sekä, minkä kappaleen seuraavista kolmesta esittää, vaihtoehdot ovat: 1) Little Wing 2) Hey Joe ja 3) Albatross (Fleetwood Mac). Päätoimiset ammattikitaristit eivät voi osallistua. Esityksen enimmäiskesto on 4-5 min. Ovet avataan klo 18:30. Tarkempia ohjeita laitteisiin ja kilpailuun liittyen: Kide Leppäpohja e-mail: kidel52@gmail.com Alaikäiset voivat olla paikalla klo 20 saakka, jonka jälkeen jatkuvissa Jusu-jameissa ikäraja on = 18-vuotta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Järjestäjä: Porin Musa ry. ja Jusun ystävät
Porin Päivän järjestää:

Tapahtumakalenterin tarjoaa: