Porin Päivä 2023
Porissa to 21.9. - su 24.9.2023

Porin Päivän teema on "Keski-ikäinen kaupunkikeskusta". Vilkas ja vireä kaupunkikeskusta tarvitsee asumista, kulttuuria, taloutta ja liikennettä edistäviä ratkaisuja. Yksi varteenotettava piirre on kaupunkirakentamisen kerroksellisuus, jossa valitettavan helposti unohtuu vanhasta rakennusperinnöstä huolehtiminen ja riittävä korjausrakentaminen. Päivänvalon näkivät esimerkiksi kuluvana vuonna 50 vuotta täyttävä Satakunnan Museo, Porin kaupunginkirjasto ja työväenopisto, Teljäntori, Kävelykatu ja vaikkapa silloiset Centrumin ja Sokoksen tavaratalokokonaisuudet. Pori-Seura kannustaa kaikkia kaupunkilaisia, erityisesti keski-ikäisen kaupunkikeskustan asukkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yhteisöjä kehittelemään ohjelmaa Porin Päivään.

Porin Päivän ohjelma koostuu kenen tahansa järjestämästä ohjelmasta. Pori-Seura ry. pyrkii innostamaan kenet tahansa järjestämään omaaohjelmaa Porin Päivän aikaan. Järjestäjänä voi toimia yksityinen henkilö, yhdistys, yhteisö tai yritys. Ohjelman ei tarvitse olla sidoksissa vuoden teemaan, vaan se voi olla mitä tahansa pihakirppiksestä suunnistukseen tai makkaranpaistosta avoimiin oviin.

Lisää Porin Päivästä www.pori-seura.fi

Ilmoita ohjelmasi ohjelmakoosteeseen 10.9.2023 mennessä osoitteeseen: poriseura@gmail.com
Porin Päivän 2023 ohjelma
to 21.9. - su 24.9.2023
« Sunnuntain kaikki tapahtumat
Sunnuntai 24.9.2023
su 16:00 - 17:30
PTS Puhallinorkesterin ”Sinfonista syksyyn” -konsertissa kaikuvat Keski-Porin kirkossa sinfoniset puhallinmusiikkiteokset. Ohjelmisto koostuu isoille puhallinorkestereille sävelletyistä melko uusista teoksista, joissa kaikissa on kuitenkin vahvat heijastumat perinteiseen puhallinmusiikkiin. Konserttiin on valittu mm. Jukka Linkolan, Ilari Hylkilän, Tero Lanun ja Jan van der Roostin sävellyksiä ja teosten valinnassa on lähtökohtana ollut myös Keski-Porin kirkon ainutlaatuisen akustiikan hyödyntäminen. Konsertti esitetään kokonaisuudessaan orkesteriteoksina ilman solisteja.

Liput: 20 eur, alle 16-v ilmaiseksi. Lipunmyynti Ticketmaster ja ovelta

FB: PTS puhallinorkesteri
IG: pts_puhallinorkesteri
Järjestäjä: PTS Puhallinorkesteri
Porin Päivän järjestää:

Tapahtumakalenterin tarjoaa: