Porin Päivä 2023
Porissa to 21.9. - su 24.9.2023

Porin Päivän teema on "Keski-ikäinen kaupunkikeskusta". Vilkas ja vireä kaupunkikeskusta tarvitsee asumista, kulttuuria, taloutta ja liikennettä edistäviä ratkaisuja. Yksi varteenotettava piirre on kaupunkirakentamisen kerroksellisuus, jossa valitettavan helposti unohtuu vanhasta rakennusperinnöstä huolehtiminen ja riittävä korjausrakentaminen. Päivänvalon näkivät esimerkiksi kuluvana vuonna 50 vuotta täyttävä Satakunnan Museo, Porin kaupunginkirjasto ja työväenopisto, Teljäntori, Kävelykatu ja vaikkapa silloiset Centrumin ja Sokoksen tavaratalokokonaisuudet. Pori-Seura kannustaa kaikkia kaupunkilaisia, erityisesti keski-ikäisen kaupunkikeskustan asukkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yhteisöjä kehittelemään ohjelmaa Porin Päivään.

Porin Päivän ohjelma koostuu kenen tahansa järjestämästä ohjelmasta. Pori-Seura ry. pyrkii innostamaan kenet tahansa järjestämään omaaohjelmaa Porin Päivän aikaan. Järjestäjänä voi toimia yksityinen henkilö, yhdistys, yhteisö tai yritys. Ohjelman ei tarvitse olla sidoksissa vuoden teemaan, vaan se voi olla mitä tahansa pihakirppiksestä suunnistukseen tai makkaranpaistosta avoimiin oviin.

Lisää Porin Päivästä www.pori-seura.fi

Ilmoita ohjelmasi ohjelmakoosteeseen 10.9.2023 mennessä osoitteeseen: poriseura@gmail.com
Porin Päivän 2023 ohjelma
to 21.9. - su 24.9.2023
« Torstain kaikki tapahtumat
Torstai 21.9.2023
to 15:00 - 18:00
Satakunta International People’s Fair
Kauppakeskus Puuvilla. Siltapuistokatu 14
Satakunnassa järjestetään ensimmäistä kertaa Satakunnan Kansainvälisten Osaajien Foorumi.
Tapahtumalla on 3 päätavoitetta:
? Tutustua Satakunnassa asuviin, työskenteleviin tai opiskeleviin kansainvälisiin osaajiin
? Muistaa ja palkita ihmisiä, jotka ovat omalta osaltaan edistäneet monikulttuurisuutta arjessa ja työelämässä Satakunnassa
? Luoda osallistavaa, avointa ja kansainvälistä ilmapiiriä, joka houkuttelee kansainvälisiä osaajia Satakuntaan ja saa heidät jäämään tänne.
Palkintoluokat: International student of the year, Immigrant entrepreneur of the year, International talent recruiter of the year, International talent of the year, Refugee of the year. Yhteensä 5 voittajaa, yksi jokaisesta kategoriasta. Palkinnot/lahjat luovutetaan voittajille tapahtumassa.

Valintakriteerit perustuvat erinomaisiin suorituksiin, innovatiivisuuteen, yrittäjyyteen, sosiaaliseen/yhteisölliseen osallistumiseen, mukaan ottamiseen ja työvoiman säilyttämiseen, sekä alueen kasvuun ja kehitykseen.

Tapahtuman järjestäjä on International Professionals Finland - Interprofinland, yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Porin kaupunki - City of Pori, Kokemäen kaupunki, Rauman kaupunki - City of Rauma, International House Rauma, EURES Suomi Satakunta, TE-palvelut Satakunta, Europe Direct Pohjois-Satakunta, SAMK - Satakunta University of Applied Sciences, Sataedu WinNova/Suunta eteenpäin, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy, Seasons HR Management Oy, Suomen Punainen Risti Satakunta, Kauppakeskus Puuvilla.
Järjestäjä: International Professionals Finland - Interprofinland yhteistyökumppaneineen
Porin Päivän järjestää:

Tapahtumakalenterin tarjoaa: